Thomas Mattsson misstänkt för rattfylleri?

Expressen har tagit justitieministerns funderingar om gredelina kuvert ad notam och hänger nu ut en känd barnprogramledare i tv på förstasidan för att denne i söndags blivit testad för knark. Svar på testet kommer om upp till två veckor(!)

Hans Månson sammanfattar i Medievärlden:

SVT:s NN i möte efter knarkmisstanken”.

En för främst barn sällsynt känd och populär programledare har av två poliser dels anklagats för att ha narkotika på sig (vilket vid kontroll visade sig vara fel), dels i samband med detta fått lämna urinprov, vars resultat inte är klart förrän om två veckor. Dagen därpå går han till jobbet och som så många andra chefer sitter han i möten.

Expressen ursäktar sig med ”allmänintresset”. Ok. När Expressens chefredaktör i en slumpmässig trafikkontroll får blåsa i alkomätaren så förväntar jag mig att han omedelbart sms:ar sin tidning med order att lägga ut nyheten på löpet. Nu tar det ju bara några sekunder innan det första svaret kommer, men en så allvarlig anklagelse måste ju omedelbart ut, speciellt när det gäller en så offentlig och ansvarstyngd person som Thomas Mattsson! Sedan kan var och en som i framtiden googlar på Thomas Mattssons namn se att han varit utpekad som rattfyllerist. Man kan kanske tycka att det är hårt, men, allmänheten har rätt att få veta.

Expressen illustrerar med en lite speciell bild på Ola Lindholm. Han ser inte lika härjad och utmärglad ut på bilden i Aftonbladet.

Fredrik tycker att de flesta barnprogramledare beter sig som de knarkade, dock tycker han Ola Lindholm är ovanligt balanserad, för att vara barnprogramledare. Jag säger: de har inget på skaparna av detta. Rökheroin, någon?

intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 svar to “Thomas Mattsson misstänkt för rattfylleri?”

  1. Hans Engnell Says:

    Bra skrivet. De är fanimej inte kloka.

  2. Leif Ekstedt Says:

    Instämmer med föregående talan. Skulle det visa sig ha varit ute i ogjort väder är det kanske dags att stämma. I alla fall att höja rösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: