Söndagsåtervinning

Nu har jag flyttat över hälften av bloggposterna från den gamla adressen till den nya. Det tar ett tag eftersom det måste göras manuellt men jag har nu kommit tillbaka till januari 2007. Då skrev jag om Alexandra Pascalidous förakt för yrkeskvinnan Dita von Teese:

Metrokrönikören och f d tv-programledaren Alexandra Pascalidou har varit på Elle-galan på Grand Hôtel.
Hon var inte road av valet av pristagaren för ”Bäst klädda internationella personlighet”, denna beskrivs på följande sätt:

Vem är egentligen Dita von Teese? En strippa mest känd för att ha varit gift med skräcksångaren Marilyn Manson.

Ett omdöme lika smart att kläcka ur sig som att påstå att Tom Cruise är en skådis mest känd för att ha varit gift med Nicole Kidman.

Feministen Pascalidou ser inte en syster, hon ser inte en framgångsrik artist med en strålande karriär, som drivit sin egen modesajt på nätet i femton(!) år, som egenhändigt skapat en egen modegenre, hon ser bara en så’n där kvinna, en…strippa!
[…]

I februari skrev jag om Expressens misslyckade kampanj mot Carl Bildt:

Expressens ledarsida har sedan en lång tid tillbaka drivit en personlig hetskampanj mot landets utrikesminister, vars uppsyn de inte gillar. De är uppenbart förvånade över att deras försök att genom guilt-by-association kleta ner Bildt inte fått någon större effekt än.
In på scen har också stigit Göran Persson, han kanske inte skulle vara så stor i orden, det är allmänt känt att han varje månad får stora summor från en organisation som med sin våldsapparat kontrollerar ett stort stycke land i vårt eget närområde, som gör grova pengar på affärer med vapen, tobak och alkohol, som tvångsrekryterar unga män till soldater och som fram till nyligen utfört etnisk rensning av oönskade folkelement genom tvångssterilisering. Denna organisation får också stora delar av Expressens ledarredaktion månatliga utbetalningar från, behöver jag säga mer? Avgå! Alla! Nu!
[…]

I mars konstaterade jag att den då nyvalda Mona Sahlin inte var den första kvinnliga partiledaren i Sverige, hon var den sextonde.

I april gjorde jag det jobb som avlönade journalister inte klarade av och räknade ut vad den nya SL-taxan egentligen innebar:

[…]
[H]ade någon enda journalist gjort hemläxan hade de naturligtvis räknat efter vad samma resa kostade för precis ett år sedan, under vänstermajoriteten. På den tiden då inga domedagsrubriker om skinnade Nynäshamnsfamiljer eller krokodilgråtande vänsterpolitiker syntes så långt ögat kunde se.

Vi tar alltså favoritexemplet två vuxna + två barn Nynäshamn-Stockholm t o r

Med nya systemet:
kontant 512kr […]

Med gamla systemet:
5 kontantkuponger (maxantalet) per person och riktning ger 20 kontantkuponger för vuxna och 20 för barn. Men se, kontantkupongerna fanns då inte med reducerat pris. Det gör 40 kontantkuponger till fullt pris – 15 kronor.
Jepp, 600, du läste rätt, sex hundra kronor piskade den blodsugande, barnhatande och cylinderhattsförsedda vänstermajoriteten ur den stackars familjen på den tiden.
[…]

Och maj för tre år sedan bloggade jag om s-info, the gift that keeps on giving.

intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: