Het potatis i Alingsås

Så är det uppståndelse om hädiska bilder igen. Exempel här: Not Safe For Work. Kultursverige som förra gången visade stor förståelse för de som av religiösa skäl var upprörda över någon kulturyttring håller i det här fallet tyst. I soppan har också de lokala kristdemokraterna i Alingsås hamnat eftersom de i denna strid hamnat på samma sida som Nationalsocialistisk Front. Man skall dock inte dra för stora växlar på det, om partier bedömdes efter sina sängkamrater skulle t ex vänstern ha stora moraliska problem med sin EU-politik.

Men upprördheten mot vad som kan kallas inskränkthet är missriktad, i själva verket är ju kd det enda parti som faktiskt är konsekvent i sitt moraltanteri. Om det från vänster till höger anses antingen omoraliskt eller förbjudet för privatpersoner att betala för sex i olika former så kan det väl knappast vara okej för en kommun att göra det?

F ö borde också Ecpat vara där och hjälpa dem, utställningen visar sex mellan människor av olika ålder och sådant är farligt. Är vi verkligen säkra på att alla som är med är över 15, förlåt, 18, förlåt, 25?

I sakfrågan tycker jag att det är;
1) klart att utställningen skall få hållas.
2) klart man måste få diskutera om detta är någonting som man skall lägga skattebetalarnas pengar på.

intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s