”Om du inte håller käft skall jag tala om för dina barns klasskompisar att du är en hora”

I går tystnade en av de viktigaste rösterna i den svenska prostitutionsdebatten. En som, till skillnad från de flesta av sina motståndare, verkligen visste vad hon pratade om. Hon hotades till tystnad av en Johanna Parikka Altenstedt som skröt med att hon flexat sina mad outing skillz på Blogge och nu hotade att använda dem på Isabella. Visserligen är Blogge lika anonym som Babsan och lika svår att outa som Bob Dylan, men det är tyvärr ingen säkerhet för Isabella som ju inte kan vara säker på att inte någon av Altenstedts kollegor pratar bredvid mun.

Altenstedt har därefter stängt av kommentarerna på sin blogg med förklaringen atthon hotats – så praktiskt då att hon röjt undan bevisen så ingen annan kan se om det är sant och i så fall på vilket sätt – av Isabellas kunder. Och här var det Altenstedts smala lycka att hon plockat bort kommentarerna, hon gör sig nämligen skyldig till straffbart förtal genom att påstå att de som sagt emot henne köpt sex och därmed begått en i Sverige brottslig handling.

Louise och Blogge skriver uttömmande om detta, den senare har dessutom hekatomber med länkar till andra bloggar som kommenterar saken.
I övrigt citerar jag opassande, som skriver följande i en kommentar hos Blogge.
”Det finns iofs ingen anledning att ge JPA tillmälen, eftersom hon gör ett så himla bra jobb själv med att göra bort sig. Kan tycka att ju mer hon står ensam i att vara rabiat, desto bättre är det.”

Jaja, några blir väl glada över det här, t ex censorerna på DN, som nu slipper klippa bort Isabellas Twinglylänkar.

intressant?
Andra bloggar om: 

Ett svar to “”Om du inte håller käft skall jag tala om för dina barns klasskompisar att du är en hora””

  1. Den fallna kvinnan tiger inte längre i debattförsamlingen « No size fits all Says:

    […] påstår sig kämpa för deras eget bästa. Ovan nämnda Isabella Lund slutade blogga efter att en motståndare som från debatter kände till hennes riktiga namn hotade att avslöja det. Och det var inte bara […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: