Hushållsnära tjänster: En miljon köpare ”lite” enligt media.

Idag har en undersökning publicerats om svenska folkets intresse för att utnyttja avdraget för hushållsnära tjänster. 13% svarade att de kommer att göra det. Det har i media förutsägbart framställts som något mellan rent fiasko och litet intresse. Men vad är då 13%? Jo över en miljon säger att de kommer att utnyttja möjligheten att köpa hushållstjänster! Och det gnälls om att det är ”lite”!

I Aftonbladet skriver Lena Mellin att det inte kommer att ge de 6-7 tusen nya jobb regeringen hoppas på. Låt oss räkna, om denna miljon köper bara en ynka timmme arbete i månaden motsvarar det 12000, vita, heltidsjobb (heltid rör sig om 20 timmar effektiv tid i veckan). Det mer rimliga en timme i veckan motsvarar 50000 heltidsjobb.

Jag hörde ingen gnälla om ”drängavdrag” då ROT-avdragen fanns. Men ”pigavdrag” är ett etablerat skällsord, senast flitigt använt under 8 mars-demonstrationerna i Stockholm. Men det är ju klart, s k manliga jobb är ju riktiga enligt yrkesfeministerna och deras vänstersvans, till skillnad då från s k kvinnliga jobb
I sanning en märklig syn på ”systerskap”.

intressant?
Andra bloggar om: 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: