Tack, det räcker med indignationen nu

Expressen kräver valets förlorare Persson och Nuder att migrationsminister Tobias Billström skall avgå eftersom han inte betalat tv-licensen. Låt oss se på de inblandade självutnämnda helgonen:
För det första, en tidning vars chefredaktör själv inte betalat sin tv-licens, han sitter dock kvar på sin post.
För det andra, En f d statsminister vars utnämningar väl inte alltid var så klockrena, till exempel blev en advokat som anlitad svart städhjälp justitieminister, det lagbrottet kunde tydligen Persson och Rörelsen överse med. Förresten överser Persson med sig själv också, innan valet hade vi i Sverige en statsminister som låg under hot om åtal om arbetsmiljöbrott – ett brott som till skillnad från att inte betala tv-licens kan straffas med fängelse. Han har dessutom en ungdomsförbundsordförande som, trots att hon är dömd för misshandel och rasistiska förolämpningar, likt ett ratat socialdemokratiskt finansborgarråd desperat försöker klamra sig fast vid makten. Persson kanske inte skall ta till så stora ord?
Två hycklare alltså, återstår Nuder, onekligen renare än de andra de senaste åren, fast hur var det med medlemssiffrorna i SSU på hans tid…?

intressant?
Andra bloggar om: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: