Socialantidemokraterna, del 2, paniken griper omkring sig i (s)-leden

Jag skrev för ett par dagar sedan om socialdemokraten Christina Meltin Westerlund som hade problem med Postlagen. Hon har nu beslutat att leva som hon lär och har raderat alla kommentarer till postningen – utom de som är skrivna av henne eller hennes hejaklacksledare – med motiveringen:
”Jag tar konsekvent bort inlägg, som jag kan häröra till aktiva Sverigedemokrater.”

Ser man på, det visste jag inte att jag var. (hint, läs i menyraden till höger)

Det verkar vara en åkomma inom LO, även dvärghånar-Nicklas har för vana att stämpla alla som anser att även otrevliga partier skall omfattas av yttrandefriheten som sd-sympatisörer, till hans försvar skall sägas att han däremot inte brukar radera misshagliga kommentarer. Andra tar inte heller bort kommentarerna om de råkar ut för motargument, de tar bort hela postningen.

Ju närmare valet vi kommer desto mer inskränks möjligheten att säga emot på de (s)-märkta bloggarna. LO-bloggen har stängt av kommentarerna, och alltfler på LO Ung gör det också, på (s)-info kan man fortfarande kommentera, men opassande åsikter ”försvinner” allt oftare utan spår.

Den enda slutsatsen man kan dra är att socialdemokraterna är skräckslagna inför att förlora valet, de trodde att deras bloggar på LO, (s)-info och motallians skulle bli utmärkta propagandaplattformar, i stället blev det tvärtom. Genom kommentarsfunktionen gavs det äntligen möjlighet att direkt bemöta vänsterns påståenden utan att behöva ta omvägen över media.

Effekten av socialdemokraternas senkomna insikt om sina arguments svaghet är att LO-bloggarna snart inte har några kommentarer alls och att kommentarerna till bloggarna på (s)-info alltmer är rensade på allt utom hejarop från andra bloggare på (s)-info, och hur intressant är det?

lenin utan Trotskij
Ingenting här, ingenting där…

Andra bloggar om: 

Ett svar to “Socialantidemokraterna, del 2, paniken griper omkring sig i (s)-leden”

  1. Valrörelsen och bloggarna « No size fits all Says:

    […] Å ena sidan blir diskussionen mer inrättad i leden, intern kritik hålls inne, extern kritik censureras eller ”försvinner” oftare och det länkas avsevärt mindre till meningsmotståndare, från båda håll. Å andra […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: