Stenkastarmedlöpare skriver i SvD

Det var bara en tidsfråga innan de nyttiga-”men de har ju ingen lokaaal”-idioterna skulle visa sig. Idag skriver fältchefen för Sida i Kosovo, Robert Backlund, på SvD Brännpunkt och försvarar 1-majupploppen som en naturlig följd av ”maktlösa ungdomars naturliga engagemang”. ”Sunt av frustrerad ungdom ”.

Jadu Robert, våldet som politisk metod funkade ju så bra i Kosovo… Med dig som platschef behöver ingen längre undra varför det fortfarande ser ut som det gör.

[1 maj-]Firandet förflöt lugnt på de flesta håll,
trots ett stort polispådrag.

Förstasidan på Arbetaren 18/06 håller med i analysen.

Men som väl är så finns det de som aldrig accepterar våld som politisk metod. I gårdagens Metro skriver den f d reclaimaren Michael Krotkiewski med rubriken ”Reclaim the City väljer bort kärlek

Kärlek, säger en ung kille i TV 4:s nyhetssändning om händelserna vid måndagens Reclaim the City. Jag är så trött på att de ständigt säger det. Inte minst för att jag själv sagt det år efter år då jag flitigt försvarat Reclaim the City. Men nu kan jag inte längre stå där och hyckla. Det är nämligen inte kärlek det handlar om utan ilska och aggression.

Även Spookhead och Pelpet har bloggat om detta idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: