Desinformationsdirektör Dopping

Försvarets traditionsnämnd sågar förslaget till ny symbol för Försvaret.

Skrotandet av den kungliga kronan innebär devalvering eftersom denna ger ”både tyngd och respekt, särskilt i de internationella sammanhang som blir en allt viktigare arena för Försvarsmaktens verksamhet”. ”I övriga monarkier finns inte något militärt förband som inte har ett heraldiskt vapen krönt av en krona”

De uttrycker också tydlig irritation över att Försvarets Informationsavdelning försöker skriva om historien.

”Nämnden uttrycker sin förvåning över den grumliga och tendentiösa beskrivning av handlingsförloppet som Högkvarterets informationsavdelning för ut.”

På ren svenska: informationsdirektör Dopping ljuger om att Traditionsnämnden kontaktades i våras. Hans lilla kamarilla har i strid med alla regler och utan att informera vare sig Försvarets högst rankade officer, Traditionsnämnden, Riksheraldikern eller Försvarets personalorganisationer försökt smyga igenom en slakt av militärens traditioner för att ersätta med ett märke i låtsad 3D som kommer att vara omodernt om tio år. Detta till en kostnad av mellan 17 och 50 miljoner i ett försvar som inte har pengar till att anställa de officerare de utbildat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: